Høie

Høie Enviro Pute M/Svane

Svanemerket fiberpute fra HøieHøie Enviro fiberpute inneholder den eksklusive Comforel Nordic Eco fiberen. Spesialutviklet i Tyskland for Høie med tan...
Les mer
  • Første SVANEMERKEDE fiberkolleksjon på markedet
  • Produsert i Norge
  • Oeko-Tex kl. 1. - Allergivennlig
Kan vaskes på 60 grader i maskin.
Svanemerket fiberpute fra Høie
Høie Enviro fiberpute inneholder den eksklusive Comforel Nordic Eco fiberen. Spesialutviklet i Tyskland for Høie med tanke på komfort, mykhet og levetid.

Produktet produseres med fokus på miljø: Lavt energiforbruk, redusert CO2 utstlipp, ingen bruk av farlige kjemikalier og bomull fra miljøtilpasset produksjon. Det er bra både for miljøet og din helse. Høie er den første og eneste leverandøren som tilfredsstiller Svanemerkets strenge krav på fiberputer og -dyner.

Fiber er et hygienisk og unikt isoleringsmateriale som ikke opptar fukt eller lukt, og støver ikke. Fiber er derfor ofte foretrukket av allergikere.

Svanmerket er det offisielle miljømerket i hele Norden, opprettet av myndighetene for å gi forbrukerne troverdig miljøinformasjon. Svanemerket står for redusert klimabelastning, bærekraftig resursbruk og en giftfri hverdag.

Comforel® Eco polyester kulefiber er utviklet for å gi varig spenstighet. Den former seg lett, og gir perfekt støtte til hode og nakke. Fiberen er i tillegg tildelt miljømerket EU-blomsten.

HCC - Høie Clean Cotton. Den fine og tette vevestrukturen i bomullsstoffet reduserer middens mulighet til å trenge gjennom, trekket er også spesialbehandlet for å oppnå ekstra mykhet.

Dette produktet er produsert ved Høies fabrikk i Norge.
Varenummer: HØ9520730

Mål

Farge
Hvit
Stofftype
Bomull, Polyester

Mål

Lengde
70 cm
Bredde
50 cm
Totalvolum
0,0224 m³

Emballasjemål

Kolli 1 - Lengde
64 cm
Kolli 1 - Høyde
7 cm
Kolli 1 - Bredde
50 cm
Kolli 1 - Vekt
0,8 kg
Kolli 1 - Volum
0,0224 m³