Speil

Speil

Et speil kan få et rom til å virke større, luftigere og lysere. Hos A-møbler har vi speil i ulike størrelser, fasonger og prisklasser. Sjekk ut vårt utvalg speil her.

Et speil for ditt bruksområde

Et speil øker romfølelsen og kan få selv små rom til å føles luftigere og større. Med et speil på veggen eller stående på gulvet kan du øke rommets lysforhold. Du kan velge mellom å ha et stort speil, eller hva med mange små? Ved å sette sammen flere mindre speil kan du lage din egen veggkunst og tilføre rommet mer personlighet.

Hos A-møbler kan du velge i en mengde speil i ulike størrelser og varianter. Vi har store speil, små speil, runde og firkantede, både med og uten ramme. Vi tilbyr til og med en kommode innrammet i speil – speil og oppbevaring i ett. Hos oss er du garantert å finne det perfekte speilet til hjemmet, alltid av god kvalitet.

Vi har speil til alle rom

Et speil kan være så mangt og funksjonene er uendelige. Våre speil er fleksible og brukervennlige, de kan benyttes i alle rom. Vi tilbyr speil som blant annet kan benyttes som:
- Veggspeil
- Gulvspeil
- Sminkespeil

Kontakt oss for å finne ditt perfekte speil

Vi i A-møbler vil at du skal bli fornøyd med ditt speilkjøp. Har du spørsmål angående vårt sortiment? Ta kontakt på telefon 22 88 01 00 for en uforpliktende prat. Eller kom gjerne innom vårt varehus på Alnabru, åpent fra kl. 10 til 21 alle hverdager.