home Meny close
menu MENY
search

Kunstige planter

Kunstige blomster og planter blir mer og mer brukt både inne og ute. Dette er en fin og enkel måte å skape et grønt preg rundt seg. Og hva er det beste med kunstige planter? De visner aldri, og ser like ferske ut hele tiden. Vårt store utvalg kunstige planter er skapt for de som vil ha noe mer lettstelt og vi leverer store og små, fargerike og grønne planter til alle formål.

Har du en hektisk livsstil? Da er kanskje våre kunstige planter perfekt for deg. Alt du trenger å gjøre med våre kunstige planter, er å gå over de med en fuktig klut en gang i blant. Så om du helst vil bruke tiden din på noe annet enn å stelle med plantene, er våre naturtroe, men kunstige planter noe for deg.

Våre kunstige planter er laget ekstra solide slik at de tåler å stå ute i noe vær og vind. Noe vær kan selvfølgelig bli litt for røft selv for disse plantene, men vår erfaring er at de tåler mye. Plantene er laget med tykkere blader, men vil falme noe over tid i solen. Gjør uteområdet, verandaen eller balkongen frisk med disse naturtroe og vedlikeholdsfrie plantene.

Side:
  1. 1
  2. 2
Viser vare 1 til 24 av totalt 27
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Viser vare 1 til 24 av totalt 27
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.