By Rydéns

Rydens Ebbot Taklampe Glass

Dette er en fantastisk taklampe som er perfekt for deg som vil ha flere skjermer som henger ned for et pompøst inntrykk og god belysning – men som bar...
Les mer
Dette er en fantastisk taklampe som er perfekt for deg som vil ha flere skjermer som henger ned for et pompøst inntrykk og god belysning – men som bare har én stikkontakt i taket. Ebbot taklampe i 3-klynger har nemlig tre skjermer i glass med hver sin luksuriøse kabel omgitt av svart tvunnet tekstil, som henger ned fra én samlet takkopp.

Takkoppen er en rund plate på 30 centimeter i stilren mattsvart metall. Skjermene er like store og har en diameter på 40 centimeter. Du kan velge selv om du vil at skjermene skal henge ned like langt eller om de skal ha ulik lengde. Til taklampen trenger du 3 lyskilder med sokkel E27, der vi anbefaler fargen amber for et ekstra vakkert skinn.

Ebbot finnes i to farger; amber som gir en noe mykere tone, og smoke som skaper et tøffere inntrykk. Ebbot finnes også som enkel skjerm i to forskjellige størrelser for den som har mindre overflate eller vil ha en enklere lampe. Taklampen kan heves og senkes, og kan på det meste henge ned 155 centimeter.
Varenummer: RN9331600310

Mål

Farge
Amber
Ledningslengde
140
Energimerking
A++-E
Lampesokkel
E27
Antall lyskilder
3
Wattstyrke
25W

Mål

Høyde
155 cm
Bredde
40 cm
Totalvolum
0,08316 m³

Emballasjemål

Kolli 1 - Lengde
72 cm
Kolli 1 - Høyde
33 cm
Kolli 1 - Bredde
35 cm
Kolli 1 - Vekt
5,3 kg
Kolli 1 - Volum
0,08316 m³