By Rydéns

Rydens Ebbot Taklampe Glass

Ebbot taklampe er en moderne taklampe i glass som med sin unike design piffer opp et rom uten å ta altfor mye plass. Ledningen er omgitt av svart tvun...
Les mer
Ebbot taklampe er en moderne taklampe i glass som med sin unike design piffer opp et rom uten å ta altfor mye plass. Ledningen er omgitt av svart tvunnet tekstil, noe som gir en ekstra touch til lampens design, og det samme gjør den stilrene, luksuriøse kappen i svart metall.

Ebbot finnes i to farger; amber som gir en noe mykere tone, og smoke som skaper et tøffere inntrykk. Lampen er hev- og senkbar og kan maks henge ned 120 centimeter. Til lampen trenger du en lyskilde med sokkel E27, der vi anbefaler fargen amber for et ekstra vakkert skinn. Vi anbefaler også å koble lampen til en dimmer for å kunne regulere opp og ned belysningen etter anledning. Ebbot taklampe finnes i to forskjellige størrelser.

TIPS! For et ekstra flott inntrykk kan du henge en større og en mindre Ebbot ved siden av hverandre. Hvis du bare har én stikkontakt i taket, kan du i stedet velge Ebbot rondell i klynger på 3.
Varenummer: RN9331600309

Mål

Farge
Amber
Ledningslengde
140
Energimerking
A++-E
Lampesokkel
E27
Antall lyskilder
1
Wattstyrke
25W

Mål

Høyde
29 cm
Bredde
20 cm
Diameter
20 cm
Totalvolum
0,032076 m³

Emballasjemål

Kolli 1 - Lengde
44 cm
Kolli 1 - Høyde
27 cm
Kolli 1 - Bredde
27 cm
Kolli 1 - Vekt
2,1 kg
Kolli 1 - Volum
0,032076 m³