By Rydéns

Rydens Correct Takrekke 4-Spot

Correct takrekke skaper en diskré og moderne følelse i hjemmet, og lampen passer utmerket i gangen, soverommet, kjøkkenet eller stuen. Spotene er beve...
Les mer
Correct takrekke skaper en diskré og moderne følelse i hjemmet, og lampen passer utmerket i gangen, soverommet, kjøkkenet eller stuen. Spotene er bevegelige for å gi deg et skreddersydd lys. En flott takrekke er perfekt for deg som trenger litt sterkere lys, men vi anbefaler også å kombinere med andre lamper i rommet. Takrekken gir deg et godt arbeidslys, og siden designen er stilren og diskré, passer det ypperlig å kombinere med en stilig taklampe som skaper stemning over for eksempel kjøkkenbordet.

Correct takskinne finnes i flere farger; svart, matt hvit og gullfarget metall. Til Correct takrekke trenger du 4 LED-lyskilder med GU10-sokkel, disse kjøpes separat. Vi anbefaler at du kobler lampen til en dimmer for å kunne øke og redusere lyset slik at du får den lyskvaliteten du ønsker. Correct takrekke 4-delt er 83 cm bred, 17,5 cm høy og har en dybde på 16,5 cm. Takspoter er svært praktisk ved at hver spot gjør sitt for å gi rommet effektlys. Lys opp bilder, et stilleben, rett lyset mot TV-en eller mot skrivebordet når du vil arbeide. Correct takskinne er et praktisk produkt som passer i alle hjem.
Varenummer: RN93313017

Mål

Farge
Matt Hvit
Energimerking
A++-E
Lampesokkel
GU10
Antall lyskilder
4
Wattstyrke
35W

Mål

Høyde
17,5 cm
Bredde
83 cm
Totalvolum
0,023085 m³

Emballasjemål

Kolli 1 - Lengde
81 cm
Kolli 1 - Høyde
15 cm
Kolli 1 - Bredde
19 cm
Kolli 1 - Vekt
1,5 kg
Kolli 1 - Volum
0,023085 m³