Utsira Spisestol

Utsira Spisestol - moderne eleganse møter kvalitetshåndverk! Utsira Spisestol i aluminium og flettet Wicker representerer en perfekt blanding av mo...
Les mer
  • Slank svart profil som passer til alle omgivelser
  • Komfortabelt flettet Wicker-sete
  • Robust aluminiumsramme

Utsira Spisestol - moderne eleganse møter kvalitetshåndverk!

Utsira Spisestol i aluminium og flettet Wicker representerer en perfekt blanding av moderne design og tidløst håndverk. Med sin slanke, svarte profil og robuste konstruksjon, tilbyr denne stolen en sterk visuell tilstedeværelse i ethvert spiserom. Designet for både innendørs og utendørs bruk, er Utsira stolen en allsidig tilføyelse til ditt hjem eller uterom.

Robust konstruksjon med elegante detaljer

Utsira stolen har en solid aluminiumsramme som gir stabil støtte og er pulverlakkert i en sofistikert svart finish for ekstra holdbarhet. Flettet wicker-setet uten pute gir en komfortabel sitteopplevelse og en varm naturlig tekstur som kontrasterer vakkert med den svarte rammen. Ryggens design med vertikale åpninger gir ikke bare støtte, men legger også til et unikt og interessant designelement.

Komfort og stil i hver detalj

Med sine nøye utformede dimensjoner, tilbyr Utsira stolen komfort for et bredt spekter av brukere og passer perfekt til de fleste spisebordshøyder. Den unike kombinasjonen av flettet wicker og aluminium gir en stol som er både komfortabel å sitte i og tiltalende å se på.

Ideell for allsidig bruk

Enten du ser etter en spisestol for en gruppe eller en stilig aksentstol, er Utsira stolen et utmerket valg. Den passer like godt i et avslappende uterom som i et moderne kjøkken eller spisestue.

Enkelt vedlikehold og lang levetid

Designet med tanke på enkel vedlikehold, krever Utsira stolen minimalt med pleie. Både aluminiumsrammen og wicker-setet kan enkelt rengjøres med mild såpe og vann, noe som sikrer at stolen ser ny ut år etter år.

Utsira Spisestol - Et stilig og praktisk valg

Med sin elegante svarte farge og slitesterke materialer, er Utsira spisestolen et perfekt valg for alle som ønsker en stol som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. Enten det er for hjemmebruk eller som en del av et kommersielt spiseområde, vil denne stolen utvilsomt løfte utseendet på ethvert rom eller utendørs område.

Varenummer: BD1070020006

Mål

Farge
Sort
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
56
cm
Dybde
58
cm
Høyde
81
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
3
kg
Totalvolum
0,284026
Kolli 1 - Høyde
83
cm
Kolli 1 - Lengde
58
cm
Kolli 1 - Volum
0,284026
Kolli 1 - Vekt
3
kg
Kolli 1 - Bredde
59
cm

Lignende produkter