Hillerstorp

Hillerstorp Torpet Hagestol

Torpet Hagestol fra Hillerstorp: Utnytt hagen din til det fulle! Oppdag den perfekte balansen mellom komfort og stil med Torpet Hagestol fra Hillerst...
Les mer
  • Klassisk design som passer i ethvert utendørsområde
  • Kan enkelt klappes sammen for lagring
  • Laget av høykvalitets furu

Torpet Hagestol fra Hillerstorp: Utnytt hagen din til det fulle!

Oppdag den perfekte balansen mellom komfort og stil med Torpet Hagestol fra Hillerstorp. Torpet er en klassisk serie hagemøbler, designet med tanke på utendørs bruk. Hovedmaterialet i denne serien er furu, noe som gir møblene et naturlig og estetisk tiltalende utseende som passer perfekt til utendørs omgivelser.

Lett å montere og lagre

Torpet Hagestol kommer nesten helt ferdig montert. Det kreves minimal montering, noe som betyr at du kan begynne å nyte din nye hagestol nesten umiddelbart. Videre, hagestolen er designet for enkel oppbevaring. Det kan enkelt klappes sammen, noe som gjør det ideelt for sesongmessig bruk eller for de som har begrenset lagringsplass.

Vedlikehold

Å ta vare på din Torpet Hagestol er enkelt. For å holde stolen i best mulig stand, vaskes den enkelt med mildt såpevann. Etter en tids bruk, kan hagestolen males på nytt, slik at den beholder sin friske og tiltalende estetikk. Husk at møbeltrekk for Torpet Hagestol kjøpes separat.

Perfekt for alle utendørsrom

Enten du har en stor hage, en terrasse eller en koselig balkong, vil Torpet Hagestol fra Hillerstorp være et flott tillegg. Den klassiske designen og kvalitetsmaterialene gjør denne hagestolen til et møbel du vil sette pris på i mange år fremover.

Varenummer: TH107008006018

Mål

Farge
Stålgrå
Materiale
Furu
Antall ben
4
Materiale ben
Furu
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
46
cm
Dybde
61
cm
Høyde
82
cm
Sittehøyde
48
cm
Sittedybde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
6
kg
Totalvolum
0,0539
Kolli 1 - Høyde
11
cm
Kolli 1 - Lengde
98
cm
Kolli 1 - Volum
0,0539
Kolli 1 - Vekt
6
kg
Kolli 1 - Bredde
50
cm

Lignende produkter