Brafab

Brafab Pollux Hagestol

Den Stilige Hagestolen Pollux fra Brafab! Gi utemiljøet ditt en oppgradering med Brafab Pollux Hagestol. Denne dekorative og praktiske stolen er idee...
Les mer
  • Dekorativ
  • Komfortabel
  • Værbestandig stoff

Den Stilige Hagestolen Pollux fra Brafab!

Gi utemiljøet ditt en oppgradering med Brafab Pollux Hagestol. Denne dekorative og praktiske stolen er ideell for alle dine utendørsbehov, og gir både komfort og stil til ditt uteområde.

Dekorativ og Praktisk

Pollux stol er ikke bare funksjonell, men også ekstremt attraktiv. Finnes i flere farger, den har potensialet til å bli et stilig sentrum i ditt utendørs setting. Dens design er både moderne og tidløst, og sikrer at det passer godt inn i en rekke utendørs innredningsstiler.

Robust Konstruksjon

Pollux stolens benkonstruksjon er utført i pulverlakkert stål, noe som sikrer dens holdbarhet og motstand mot værforhold. Dette betyr at du kan stole på at stolen beholder sin tiltalende estetikk og funksjonalitet gjennom mange sesonger.

Puter av Høy Kvalitet

For å sikre komforten, er puten til Brafab Pollux Hagestol utført i værbestandig polyester. Dette robuste stoffet er designet for å tåle utendørs forhold, og gir både komfort og langvarighet.

Vedlikehold og Oppbevaring

Vedlikehold av Brafab Pollux Hagestol er enkelt. Vi anbefaler impregnering før bruk for å sikre best mulig beskyttelse mot vær og vind. Når det ikke er i bruk, anbefaler vi å oppbevare stolen under et møbeltrekk for å sikre at den beholder sin kvalitet og utseende.

Invester i Brafab Pollux Hagestol

Skap det perfekte utendørs området med Brafab Pollux Hagestol. Denne stilige og robuste hagestolen er det perfekte tillegget til ethvert utendørs miljø. Kjøp din Brafab Pollux Hagestol i dag!

Varenummer: BF10700201002

Mål

Farge
Sort
Materiale
Stål, Tekstil
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Stål
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
65 cm
Dybde
73 cm
Høyde
73 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
8 kg
Totalvolum
0,251 m³

Vedlikeholdsprodukter