Brafab

Brafab Belfort Utesofa

Belfort er del av en moderne kolleksjon som består av mange forskjellige deler. Her velger man først mellom sort eller hvitlakkert aluminiumsramme. De...
Les mer
  • Del av en større serie
  • Velg mellom sort eller hvit
  • Solid konstruksjon
Belfort er del av en moderne kolleksjon som består av mange forskjellige deler. Her velger man først mellom sort eller hvitlakkert aluminiumsramme. Der det følger med puter er disse i lysegrå polyester. Det finnes flere deler i Belfort serien som kan bestilles. Stoler, bord, en byggbar hjørnesofa, krakk, lykt, serveringsvogn, solseng, regulerbar 2-seter og stol er blant hovedkolleksjonen. Felles for hele serien er at det er satt fokus på solid kvalitet og høy sittekomfort.

Sittedelene er laget i aluminium som er pulverlakkert. Sete og rygg er trukket i textilene. Dette stoffet gjør sofaen mykere og mer behagelig å sitte i. Putene er vendbare og er trukket i værbestandig polyester. Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.
Varenummer: BF10501501099

Mål

Farge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
206 cm
Dybde
88 cm
Høyde
76 cm
Sittehøyde
41 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
37 kg
Totalvolum
1,46016 m³
Kolli 1 - Høyde
78 cm
Kolli 1 - Lengde
208 cm
Kolli 1 - Volum
1,46016 m³
Kolli 1 - Vekt
37 kg
Kolli 1 - Bredde
90 cm

Vedlikeholdsprodukter