Nantes Sofagruppe

Nantes Sofagruppe - En allsidig og funksjonell utegruppe Nantes Sofagruppe er en utegruppe som er både allsidig og funksjonell. Med sin naturfargede k...
Les mer
  • Komplett med puter og solskjerm
  • Gjøres enkelt om til solseng
  • Regulerbar rygg

Nantes Sofagruppe - En allsidig og funksjonell utegruppe

Nantes Sofagruppe er en utegruppe som er både allsidig og funksjonell. Med sin naturfargede kunstrotting og aluminiumsramme, er dette en gruppe som tåler å stå ute i all slags vær.

Enkel omgjøring til seng

Nantes Sofagruppe er designet med solskjerm og en uttrekkbar skuff som kan gi ekstra oppbevaringsplass. Med enkelheten i å trekke ut denne delen, vil 2-seteren bli til en seng. Dette gjør det enkelt for deg å ta en etterlengtet lur eller å sove ute under sommernettene.

Individuell justering

Begge ryggene kan justeres uavhengig av hverandre. Dette gjør at du kan finne den optimale stillingen for deg og din komfort.

Vedlikehold og impregnering

For å bevare Nantes Sofagruppe i best mulig stand, anbefaler vi å impregnere stoffet før bruk og gjenta dette også i løpet av sesongen. Resten av gruppen kan vaskes med mildt såpevann. Vi anbefaler også å oppbevare gruppen under et møbeltrekk som kan kjøpes separat.

Værbestandige puter inkludert

Nantes Sofagruppe kommer med værbestandige, gråfargede polyesterputer som gir deg en behagelig sitte- eller liggeopplevelse utendørs.

Len deg tilbake i sofagruppen

Nantes Sofagruppe er den perfekte utegruppen for de som ønsker en funksjonell og allsidig gruppe. Med sin enkle omgjøring til seng, individuelle justering av ryggene og værbestandige puter, er dette en gruppe som vil gi deg en god opplevelse utendørs i mange år fremover.

Varenummer: GL1050030202

Mål

Farge
Naturgrå Kunstrotting
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
150 cm
Dybde
142 cm
Høyde
62 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvolum
1,566728 m³
Kolli 1 - Høyde
67 cm
Kolli 1 - Lengde
158 cm
Kolli 1 - Volum
1,566728 m³
Kolli 1 - Bredde
148 cm

Vedlikeholdsprodukter