Atlas Sofagruppe

Atlas Sofagruppe: Den Ultimate Uteopplevelsen! Atlas sofagruppe er den perfekte løsningen for din uteplass. Denne nett og plasseringsvennlige sofagru...
Les mer
  • Nett og plasseringsvennlig sofagruppe
  • Komplett med 2-seter utesofa, to stoler og bord
  • Rammene er produsert i solid pulverlakkert aluminium

Atlas Sofagruppe: Den Ultimate Uteopplevelsen!

Atlas sofagruppe er den perfekte løsningen for din uteplass. Denne nett og plasseringsvennlige sofagruppen består av en 2-seter utesofa, to stoler og et bord, og gir et komplett og stilig utemøbelsett. Rammene er produsert i solid pulverlakkert aluminium med puter i mørkegrå spun polyester tekstil.

2-Seter Utesofa: Komfort og Stil

2-seter utesofaen er et høydepunkt i Atlas sofagruppe. Med målene B: 126 D: 66 H: 73 cm, gir denne sofaen rikelig med plass for avslapning og kos. Den mørkegrå spun polyester puten legger til et lag med komfort, mens den pulverlakkerte aluminiumsrammen sikrer holdbarhet og stabilitet.

To Stoler: Plass Til Alle

Atlas sofagruppen inneholder også to matchende stoler. Med målene B: 70 D: 66 H: 73 cm, tilbyr disse stolene en behagelig sitteplass for gjestene dine eller et koselig sted for deg å nyte en bok i solskinnet.

Bord: Sentrum for Samlinger

Det inkluderte bordet (B: 120 D: 60 H: 42 cm) er det perfekte stedet for å samle venner og familie. Enten du serverer et måltid, spiller spill, eller bare nyter en kaffekopp, er dette bordet både funksjonelt og stilig.

Solid og Holdbart Design

Atlas sofagruppe er ikke bare flott å se på, men også laget for å vare. Den pulverlakkerte aluminiumsrammen motstår korrosjon, og den mørkegrå spun polyester tekstilen er både slitesterkt og fargefast. Denne sofagruppen er en investering i mange sesongers komfort og glede.

Varenummer: OS1050071431

Mål

Farge
Sort/Mørk Grå
Materiale
Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
126 cm
Dybde
66 cm
Høyde
73 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
42 kg
Totalvolum
0,475365 m³
Kolli 1 - Høyde
67 cm
Kolli 1 - Lengde
55 cm
Kolli 1 - Volum
0,475365 m³
Kolli 1 - Vekt
42 kg
Kolli 1 - Bredde
129 cm

Vedlikeholdsprodukter