Brafab

Brafab Villac Ryggpute

Villac en del av en serie ment for utendørs bruk. Dette er nok en av markedets mest fleksible modulsofaer. Her bygger man ved hjelp av et fåtall deler...
Les mer
  • Trukket i værbestandig polyester
  • Del av en serie
  • Fleksible løsninger
Villac en del av en serie ment for utendørs bruk. Dette er nok en av markedets mest fleksible modulsofaer. Her bygger man ved hjelp av et fåtall deler et nesten uendelig antall løsninger. Grunnmodulene består av en 2-seter og en 1-seter sittedel med ben. Videre kan man bygge på med armlener, rygg og ryggputer til sistnevnte. På denne måten kan man lage en virkelig skreddersydd løsning som er tilpasset ens eget behov. Det som også er en virkelig fordel her er at delene er enkle å flytte på og montere på andre steder. Det gjør det mulig å forandre utseendet på gruppen fra år til år. Å f.eks gjøre om fra en middels stor hjørnegruppe til to loungesenger går raskt.

Sittedelene er laget i aluminium som er pulverlakkert. Setet er trukket i textilene. Dette stoffet gjør sofaen mykere og mer behagelig å sitte i. Putene er vendbare og er trukket i værbestandig polyester.
Vi fører flere typer bord som lett lar seg kombinere med gruppen.

Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.
Varenummer: BF10502134155

Mål

Farge
Brun
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
78 cm
Dybde
10 cm
Høyde
45 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
2 kg
Totalvolum
0,188968 m³
Kolli 1 - Høyde
52 cm
Kolli 1 - Lengde
79 cm
Kolli 1 - Volum
0,188968 m³
Kolli 1 - Vekt
2 kg
Kolli 1 - Bredde
46 cm

Vedlikeholdsprodukter