Brafab

Brafab Villac Modulsofa

Villac modulsystem for en stilig og funksjonell uteplass! Villac modulsystem fra Brafab er den perfekte løsningen for deg som vil ha en stilig og funk...
Les mer
  • Fleksibelt modulsystem
  • Holdbare materialer
  • Komfortable utemøbler

Villac modulsystem for en stilig og funksjonell uteplass!

Villac modulsystem fra Brafab er den perfekte løsningen for deg som vil ha en stilig og funksjonell uteplass. Dette systemet består av en serie moduler som kan kombineres på utallige måter, slik at du kan skape din helt egen uteplass etter dine behov og ønsker.

Med Villac kan du velge mellom hjørnesofaer, lounge-stoler, sittebenker og mye mer. Her har vi satt sammen noen populære oppsett for å hjelpe deg på veien. Alle modulene er laget av høykvalitets materialer, som tåler vær og vind, slik at du kan nyte uteplassen din året rundt.

Fleksibelt uteplassdesign med Villac modulsystem

En av de største fordelene med Villac modulsystemet er fleksibiliteten det gir deg. Du kan bygge uteplassen din i et hvilket som helst format, og det kan enkelt tilpasses endringer og oppgraderinger over tid.

Holdbare og stilfulle møbler fra Brafab

Brafab er kjent for å produsere møbler av høy kvalitet, og Villac modulsystemet er intet unntak. Hvert element er designet med tanke på både funksjonalitet og estetikk, slik at du får en stilfull og holdbar uteplass som vil vare i mange år fremover.

Bestill nå og nyt uteplassen din på en helt ny måte

Så hvis du vil ha en uteplass som er like praktisk som den er vakker, er Villac modulsystemet fra Brafab det perfekte valget for deg. Bestill nå og begynn å nyte uteplassen din på en helt ny måte!

Varenummer: PP1050015003

Mål

Farge
Hvit Med Grå Pute
Materiale
Aluminium, Textilene
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Textilene
Antall ben
14
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Antall seter
4
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
220 cm
Dybde
160 cm
Høyde
78 cm
Sittehøyde
40 cm
Sittedybde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
11 Antall kolli
Totalvekt
60 kg
Totalvolum
0,75 m³

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter