Menton Sofagruppe

Menton Sofagruppe: Moderne Stil Møter Funksjonell Komfort! Menton Sofagruppe er en moderne og tidsriktig hjørnesofa som kombinerer stilig design med ...
Les mer
  • Komplett sett med puter
  • Sete som kan heves og gjøres om til solseng
  • Herdet glassplate

Menton Sofagruppe: Moderne Stil Møter Funksjonell Komfort!

Menton Sofagruppe er en moderne og tidsriktig hjørnesofa som kombinerer stilig design med overlegen komfort. Laget med sortlakkert aluminium og utstyrt med grå puter, denne sofagruppen bringer en elegant estetikk til ethvert utendørs miljø.

Fleksibelt Design

Designet for å tilby fleksibilitet, Menton Sofagruppe består av et hjørne og bord med herdet, frostet glassplate. I tillegg kan ett av setene i sofaen heves og omgjøres til en solseng, noe som gir deg muligheten til å nyte solen i fullstendig komfort.

Kvalitetsmaterialer

Menton Sofagruppe er laget med en solid ramme i sortlakkert aluminium, og er designet for å motstå elementene. Putene er laget av værbestandig, gråfarget polyester, noe som sikrer at de beholder utseendet og komforten sesong etter sesong.

Vedlikehold og Oppbevaring

Vedlikehold av Menton Sofagruppe er enkel. Vi anbefaler å impregnere stoffet før bruk og å gjenta dette i løpet av sesongen. For rengjøring av resten av gruppen, kan et mildt såpevann brukes. For å holde sofagruppen i topp stand, anbefaler vi oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat.

Oppdag Komfort og Stil med Menton Sofagruppe

Menton Sofagruppe er det perfekte valget for de som ønsker å skape et elegant og komfortabelt utendørsområde. Oppdag den unike kombinasjonen av moderne design og funksjonell komfort. Bestill din Menton Sofagruppe i dag!

Varenummer: GL1050040303

Mål

Farge
Anthracite
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
214 cm
Dybde
70 cm
Høyde
64 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvolum
1,088472 m³
Kolli 1 - Høyde
66 cm
Kolli 1 - Lengde
217 cm
Kolli 1 - Volum
1,088472 m³
Kolli 1 - Bredde
76 cm

Vedlikeholdsprodukter