Brafab

Brafab Kornhult Hammock

Skap ditt eget avslapningshjørne med Kornhult Hammock fra Brafab! Kornhult Hammock fra Brafab – en kraftig og solid hammock som inviterer til avslapni...
Les mer
  • Høy og komfortabel rygg
  • Kraftig konstruksjon
  • Velg i flere farger

Skap ditt eget avslapningshjørne med Kornhult Hammock fra Brafab!

Kornhult Hammock fra Brafab – en kraftig og solid hammock som inviterer til avslapning og kvalitetstid i ditt uterom. Med sin høye rygg i lasert furu, tilbyr denne hammocken ikke bare en robust og holdbar konstruksjon, men også enestående komfort og stil. Designet for å låses i ønsket posisjon og utstyrt med hjul for enkel flytting, er Kornhult den ideelle løsningen for alle som drømmer om en fredelig stund utendørs.

Justerbar komfort og praktisk mobilitet

Med sitt innovative kjettingsystem, lar Kornhult Hammock deg justere sittehøyde og vinkel etter eget behov, slik at du alltid kan finne den mest komfortable posisjonen. Hjulene gjør det også lett å flytte hammocken rundt i hagen eller på terrassen, slik at du kan nyte solen eller skyggen akkurat som du ønsker.

Personlig tilpasning og stil

Kornhult Hammock er tilgjengelig i flere farger, og gir deg muligheten til å skreddersy utseendet etter din personlige smak. Enten du foretrekker en naturlig trefinish eller en mer fargerik variant, kan du gjøre hammocken til et sentralt blikkfang i ditt uterom. Puter og tak kjøpes separat, noe som gir ytterligere muligheter for tilpasning og komfort.

Enkel vedlikehold for langvarig nytelse

Vedlikehold av Kornhult Hammock er enkelt og ukomplisert. En mild såpevannsløsning er alt som kreves for å holde hammocken ren og innbydende. For å beskytte hammocken ytterligere, anbefales det å oppbevare den under et hammockskydd når den ikke er i bruk, noe som sikrer at du kan nyte din hammock år etter år.

Skap en oase i hagen

Kornhult Hammock fra Brafab er mer enn bare en hammock; det er en investering i din livskvalitet. Den tilbyr en perfekt flukt fra hverdagens stress og et fristed der du kan lade batteriene, lese en bok, eller bare slappe av og nyte stillheten. Gjør din hage eller terrasse til en oase med Kornhult Hammock.

Varenummer: BF10901240088

Mål

Farge
Java
Materiale
Furu
Antall seter
3
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
219
cm
Dybde
130
cm
Høyde
158
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
48,5
kg
Totalvolum
0,28152
Kolli 1 - Høyde
15
cm
Kolli 1 - Lengde
204
cm
Kolli 1 - Volum
0,28152
Kolli 1 - Vekt
48,5
kg
Kolli 1 - Bredde
92
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer