Hartman

Denver Sofabord

Denver Sofabord fra Hartman: Det moderne midtpunktet i ditt uterom! Med Denver Sofabord fra Hartman får ditt uterom et stilrent og moderne midtpunkt. ...
Les mer
  • Pulverlakkert aluminiumsramme
  • Glassplate med 3d-print
  • Ruster ikke

Denver Sofabord fra Hartman: Det moderne midtpunktet i ditt uterom!

Med Denver Sofabord fra Hartman får ditt uterom et stilrent og moderne midtpunkt. Dette sofabordet kombinerer funksjonalitet med en elegant estetikk, og er designet for å komplettere enhver utendørs sittegruppe. Den pulverlakkerte aluminiumsrammen sikrer at bordet står stødig og tåler tidens prøver, mens glassplaten med sitt unike 3D-printede mønster legger til et kunstnerisk preg.

Solid og vedlikeholdsfri ramme

Denver Sofabord er bygget på en solid ramme av pulverlakkert aluminium, kjent for sin høy motstandsdyktighet mot rust og værforhold. Dette gjør bordet til et ideelt valg for uterommet, hvor det vil beholde sitt opprinnelige utseende år etter år, uten behov for omfattende vedlikehold.

Unik glassplate med 3D-print

Det som virkelig skiller Denver Sofabord fra mengden, er glassplaten med et 3D-printet mønster. Dette moderne designelementet ikke bare forbedrer bordets estetiske appell, men skaper også et samtalestykke som vil imponere gjester og forsterke stilen i ditt uterom.

Perfekt for alle uterom

Uansett størrelse på ditt uterom, vil Denver Sofabord fra Hartman passe perfekt inn. Dets kompakte størrelse og moderne design gjør det til et fleksibelt tillegg som kan plasseres både i små balkonger og store terrasser, hvor det fungerer som et praktisk og stilfullt samlingspunkt.

Enkel rengjøring og vedlikehold

Med Denver Sofabord trenger du ikke å bekymre deg for vedlikehold. Den glatte overflaten på glassplaten gjør rengjøringen enkel – et raskt tørk med en klut er alt som trengs. Dette, kombinert med rammen som ikke ruster, sikrer at bordet ditt forblir like nydelig og funksjonelt år etter år.

Varenummer: OS1080071223

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium, Glass
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
120 cm
Bredde
60 cm
Høyde
42 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
15 kg
Totalvolum
0,07749 m³
Kolli 1 - Høyde
10 cm
Kolli 1 - Lengde
123 cm
Kolli 1 - Volum
0,07749 m³
Kolli 1 - Vekt
15 kg
Kolli 1 - Bredde
63 cm

Lignende produkter

I denne serien