Hillerstorp

Hillerstorp Alvdalen Cafebord

Alvdalen Cafebord fra Hillerstorp – Perfekt for koselige kaffepauser! Oppdag Alvdalen Cafebord fra Hillerstorp, et nøye designet møbelstykke som kombi...
Les mer
  • Enkel og lett design
  • Toppflate i herdet glass
  • Minimalt vedlikehold nødvendig

Alvdalen Cafebord fra Hillerstorp – Perfekt for koselige kaffepauser!

Oppdag Alvdalen Cafebord fra Hillerstorp, et nøye designet møbelstykke som kombinerer praktisk funksjonalitet med elegant estetikk. Med sin minimalistiske design og herdede glassplate, tilbyr dette bordet den ideelle løsningen for enhver uteplass eller cafémiljø. Laget for å tåle daglig bruk, Alvdalen er ikke bare et bord, men et samlingspunkt for minneverdige øyeblikk.

Design og materiale av høy kvalitet

Alvdalen Cafebord er fremstilt med en robust ramme i lakkert stål og en toppflate av herdet glass, som sammen sikrer lang levetid og stabilitet. Kombinasjonen av disse materialene gir bordet en lett, men solid konstruksjon som er enkel å flytte rundt etter behov, samtidig som det gir et moderne uttrykk til ditt uterom.

Minimalt vedlikehold, maksimal nytelse

En av de største fordelene med Alvdalen Cafebord er det minimale vedlikeholdet det krever. En enkel vask med mildt såpevann er alt som trengs for å holde bordet seende nytt og innbydende ut. For å forlenge levetiden anbefales det å oppbevare bordet innendørs om vinteren, sikring mot elementene og bevare dets skjønnhet.

Perfekt for alle utendørs samlinger

Enten du planlegger en intim frokost i soloppgangen, eller en hyggelig kveld sammen med venner, tilbyr Alvdalen Cafebord den perfekte settingen. Dens elegante design og kompakte størrelse gjør det til et ideelt valg for balkonger, terrasser, og små hageområder, hvor plassen er på premium.

En del av Alvdalen serien

Alvdalen Cafebord er en del av en større serie cafémøbler fra Hillerstorp, som også inkluderer komfortable stoler i samme design. Kombiner bordet med stolene for å skape et komplett og sammenhengende uttrykk for din uteplass. Denne serien representerer en perfekt balanse mellom funksjonalitet og stil, gjør det enkelt å skape et innbydende uterom.

Varenummer: TH108006001014

Mål

Farge
Antrasitt
Antall ben
4
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
60 cm
Lengde
60 cm
Bredde
60 cm
Høyde
70 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
6 kg
Totalvolum
0,032193 m³
Kolli 1 - Høyde
7 cm
Kolli 1 - Lengde
73 cm
Kolli 1 - Volum
0,032193 m³
Kolli 1 - Vekt
6 kg
Kolli 1 - Bredde
63 cm

Lignende produkter