Brafab

Brafab Avila Hagebord

Avila Hagebord fra Brafab: Perfekt for norske uteplasser! Oppgrader din uteplass med Avila Hagebord fra Brafab, et bord designet spesielt for det skan...
Les mer
  • Pulverlakkert aluminiumsramme for langvarig bruk
  • Justeringsskruer på alle føtter for optimal stabilitet
  • Platen kan tiltes for effektiv oppbevaring

Avila Hagebord fra Brafab: Perfekt for norske uteplasser!

Oppgrader din uteplass med Avila Hagebord fra Brafab, et bord designet spesielt for det skandinaviske klimaet. Med sin robuste konstruksjon og høykvalitets laminatplate med betongimitasjon, kombinerer Avila både estetikk og funksjonalitet på en måte som forbedrer enhver utendørs setting. Enten det er for familiebruk, sosiale sammenkomster eller som en stilfull tilføyelse til hagen, er Avila bordet som møter alle dine behov.

Solid og slitesterkt: Bygget for å vare

Avila Hagebord er bygget med en solid pulverlakkert aluminiumsramme, som sikrer både stabilitet og langvarig holdbarhet mot elementene. Den europeiskproduserte laminatplaten er ikke bare slitesterk, men tilbyr også et moderne betongutseende som enkelt kan tilpasses ulike utendørs stiler og preferanser.

Smart og praktisk design

Enestående blant hagebord, Avilas plate kan tiltes på høykant, noe som gjør det ekstremt praktisk for oppbevaring og plassbesparelse når bordet ikke er i bruk. Denne funksjonen er ideell for de som trenger å optimalisere plassen på terrassen eller i hagen, eller for virksomheter som ønsker å stable bordene raskt og effektivt.

Enkel vedlikehold for bekymringsfri bruk

Vedlikehold av Avila Hagebord er like enkelt som det er praktisk. Et mildt såpevann er alt som kreves for å holde bordet rent og innbydende, sikrer at ditt uterom forblir et tiltalende samlingspunkt gjennom sesongen. For ekstra beskyttelse, anbefales oppbevaring innendørs eller under et møbeltrekk utenfor sesongen.

Justeringsskruer på alle føtter

Hver detalj av Avila Hagebord er nøye gjennomtenkt, inkludert justeringsskruene på alle føttene. Dette sikrer at bordet står stødig, selv på ujevne underlag, noe som garanterer en optimal brukeropplevelse uansett hvor det plasseres.

Varenummer: BF10802447129

Mål

Farge
Sort/Betonglook
Materiale
Aluminium
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
70 cm
Bredde
70 cm
Høyde
72 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
16 kg
Totalvolum
0,05535 m³
Kolli 1 - Høyde
10 cm
Kolli 1 - Lengde
65 cm
Kolli 1 - Volum
0,03575 m³
Kolli 1 - Vekt
9 kg
Kolli 1 - Bredde
55 cm
Kolli 2 - Høyde
4 cm
Kolli 2 - Lengde
70 cm
Kolli 2 - Volum
0,0196 m³
Kolli 2 - Vekt
7 kg
Kolli 2 - Bredde
70 cm