Stryn Spisegruppe

Oppgrader uteplassen din med en Stryn spisegruppe! Ønsker du å tilbringe mer tid utendørs i sommer, men mangler et passende spisested? Da kan en Stry...
Les mer
  • Komplett sett
  • Stilig design
  • Høy kvalitet

Oppgrader uteplassen din med en Stryn spisegruppe!

Ønsker du å tilbringe mer tid utendørs i sommer, men mangler et passende spisested? Da kan en Stryn spisegruppe være det du trenger for å ta uteplassen din til neste nivå.

Stryn spisebord og Hartman Ivy Stablestoler

Stryn spisegruppe er en pakkepris som består av et Stryn spisebord og fire Hartman Ivy Stablestoler. Bordet er utført i sortlakkert aluminium med en herdet glassplate som gir et moderne utseende og enkel rengjøring. Ivy Stablestolene er laget i aldringsbestandig plast og er solide, men samtidig lette å flytte rundt. De tåler varierte værforhold og finnes i flere flotte farger, slik at du kan velge en som passer perfekt til uteplassen din.

Vedlikehold og oppbevaring

For å opprettholde utseendet og kvaliteten på Stryn spisegruppe anbefales det å vaske med mildt såpevann og oppbevare under et møbeltrekk når den ikke er i bruk. Dette kan kjøpes separat for å beskytte mot vær og vind.

Inviter familie og venner til en hyggelig middag under åpen himmel med en Stryn spisegruppe. Den vil definitivt gi uteplassen din det lille ekstra og sørge for en koselig atmosfære.

Varenummer: PP105830

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium, Plast, Glass

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
33 kg
Totalvolum
0,394359 m³
Kolli 1 - Høyde
7 cm
Kolli 1 - Lengde
141 cm
Kolli 1 - Volum
0,083895 m³
Kolli 1 - Vekt
17 kg
Kolli 1 - Bredde
85 cm
Kolli 2 - Høyde
88 cm
Kolli 2 - Lengde
63 cm
Kolli 2 - Volum
0,310464 m³
Kolli 2 - Vekt
16 kg
Kolli 2 - Bredde
56 cm

Tilhørende varer