Brafab

Brafab Delia Spisestol

Brafab Delia Spisestol: Kombinerer Stil og Funksjonalitet! Brafab Delia Spisestol er en del av den mangfoldige Delia-serien, kjent for sitt brede utv...
Les mer
  • Solid konstruksjon
  • Kan stables
  • Enkel å vedlikeholde

Brafab Delia Spisestol: Kombinerer Stil og Funksjonalitet!

Brafab Delia Spisestol er en del av den mangfoldige Delia-serien, kjent for sitt brede utvalg av utemøbler i forskjellige farger. Denne stolen kombinerer elegant design med praktiske funksjoner, som gir deg den perfekte balansen mellom estetikk og funksjonalitet.

Design og Materialer

Med et ramme laget av lakkert aluminium og textilene i sete og rygg, gir Brafab Delia Spisestol både komfort og holdbarhet. Dens strømlinjeformede og moderne utseende passer perfekt inn i ethvert utendørs setting, fra en intim bakgårdspatio til en romslig hage.

Stabelbar for Enkel Lagring

En av de fremtredende funksjonene til Brafab Delia Spisestol er dens stabelbarhet. Dette designet gir deg fleksibiliteten til å lagre stolene på en enkel og plassbesparende måte når de ikke er i bruk.

Kompletterende Produkter

For å skape et sammenhengende utendørs utseende, kan du kombinere Brafab Delia Spisestol med andre produkter fra samme serie. Dette inkluderer byggbare, modulbaserte sofaer, bord, solsenger og fotpaller. Det finnes også en 3-seter med puter og en 3-seter med divandel, hvor du selv kan velge hvilken side du vil ha divandelen på.

Vedlikehold og Pleie

For å vedlikeholde utseendet og holdbarheten til Brafab Delia Spisestol, anbefaler vi at du rengjør den med mildt såpevann. Oppbevaring under et møbeltrekk, som kan kjøpes separat, er også anbefalt for å beskytte stolen mot elementene når den ikke er i bruk.

Kjøp Din Brafab Delia Spisestol I Dag

Nyt stil og funksjonalitet med Brafab Delia Spisestol. Med dens holdbare konstruksjon, komfort og stabelbare design, er denne stolen det perfekte tilskuddet til ditt utendørsområde. Kjøp din Brafab Delia Spisestol i dag og transformér utendørsmiljøet ditt!

Varenummer: BF10702801117

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
63
cm
Dybde
55
cm
Høyde
85
cm
Sittehøyde
43
cm
Høyde armlene
65
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
4,7
kg
Totalvolum
0,52983
Kolli 1 - Høyde
105
cm
Kolli 1 - Lengde
87
cm
Kolli 1 - Volum
0,52983
Kolli 1 - Vekt
4,7
kg
Kolli 1 - Bredde
58
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien