Brafab

Nimes Spisegruppe

Nimes spisegruppe - Et praktisk og stilrent spisebord med klappstoler! Nimes spisegruppe fra Brafab er en komplett pakkeløsning for utendørs spisepla...
Les mer
  • Allsidig spisegruppe
  • Komfortable og stabile stoler
  • Rimelig pakkeløsning

Nimes spisegruppe - Et praktisk og stilrent spisebord med klappstoler!

Nimes spisegruppe fra Brafab er en komplett pakkeløsning for utendørs spiseplass. Gruppen består av et mattlakkert spisebord og 4 stk Leone klappstoler, som gir en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og stil.

Nimes spisebord - Praktisk og enkelt design

Nimes spisebord er perfekt for utendørs bruk, med et enkelt design som passer inn i de fleste omgivelser. Bordet er laget av aluminium og er dermed både lett og holdbart. Det er enkelt å montere, da det kommer flatpakket. Bordet er tilgjengelig i flere farger og størrelser, slik at du kan finne det som passer best for din spiseplass.

For å holde Nimes spisebord i god stand, anbefaler vi å vaske det med mildt såpevann og oppbevare det under et møbeltrekk når det ikke er i bruk.

Leone klappstol - Praktisk og plassbesparende

Leone klappstol er en praktisk og stilren stol som passer perfekt sammen med Nimes spisebord. Den er ideell for utendørs bruk, og er enkel å ta frem og legge sammen etter behov. Stolen er laget av matt-lakkert aluminium og har et textilene trekk som gir god komfort.

For å holde Leone klappstol i god stand, anbefaler vi å rengjøre den jevnlig med mildt såpevann.

Ideell pakkeløsning

Nimes spisegruppe fra Brafab er en ideell pakkeløsning for utendørs spiseplass. Den består av et stilrent spisebord og praktiske klappstoler som gir god funksjonalitet og komfort. Med et enkelt design og enkel montering, er denne spisegruppen et godt valg for alle som ønsker en elegant og praktisk utendørs spiseplass.

Varenummer: PP105840

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium, Textilene

Emballasjemål

Antall kolli
3 Antall kolli
Totalvekt
35 kg
Totalvolum
0,34268 m³
Kolli 1 - Høyde
20 cm
Kolli 1 - Lengde
100 cm
Kolli 1 - Volum
0,1 m³
Kolli 1 - Vekt
10 kg
Kolli 1 - Bredde
50 cm
Kolli 2 - Høyde
20 cm
Kolli 2 - Lengde
100 cm
Kolli 2 - Volum
0,1 m³
Kolli 2 - Vekt
10 kg
Kolli 2 - Bredde
50 cm
Kolli 3 - Høyde
12 cm
Kolli 3 - Lengde
145 cm
Kolli 3 - Volum
0,14268 m³
Kolli 3 - Vekt
15 kg
Kolli 3 - Bredde
82 cm

Tilhørende varer