Hartman

Oregon Spisebord

Oppdag Oregon Spisebord fra Hartman – Moderne eleganse for ditt uterom! Introduserer Oregon Spisebord fra Hartman, et mesterverk av design og funksjon...
Les mer
  • Naturtro betong- eller marmor-look
  • Helt værbestandig
  • Krever minimalt vedlikehold

Oppdag Oregon Spisebord fra Hartman – Moderne eleganse for ditt uterom!

Introduserer Oregon Spisebord fra Hartman, et mesterverk av design og funksjonalitet som tar uterommet ditt til et nytt nivå. Dette moderne lounge/spisebordet kombinerer slitestyrken av sortlakkert aluminium med den sofistikerte skjønnheten av en bordplate i sort 6mm porselensglass, tilgjengelig i naturtro betong- eller marmor-look. Oregon spisebord er designet for å tåle elementene, og bringer både stil og funksjonalitet til ethvert utendørs spiseområde.

Værbestandig og nærmest vedlikeholdsfritt

Oregon Spisebord står imot værets prøvelser med sin værbestandige konstruksjon. Bordet krever minimalt med vedlikehold, og kan enkelt rengjøres med mildt såpevann. For ekstra beskyttelse anbefales det å oppbevare bordet under et møbeltrekk når det ikke er i bruk. Dette sikrer at bordet ditt forblir like nydelig år etter år.

Perfekt kombinasjon med Portland og Richmond Gruppene

Med målene 140x85x66cm passer Oregon Spisebord utmerket sammen med både Portland og Richmond gruppene. Dette bordet er ikke bare et praktisk valg for måltider utendørs; det er også en imponerende tilføyelse til lounge-området, perfekt for å nyte lange, hyggelige kvelder ute.

Design som gjør et varemerke

Oregon Spisebord skiller seg ut med sitt moderne design. Det sorte lakkerte aluminiumsunderstellet gir en robust base, mens bordplaten i sort porselensglass med betong- eller marmor-look tilfører en luksuriøs følelse. Dette bordet er ikke bare et møbel, men et designstatement som forbedrer estetikken til ditt uterom.

Vedlikehold og lang levetid

Investeringen i et Oregon Spisebord er også en investering i holdbarhet og enkel vedlikehold. Bordet er designet for å motstå både tidens tann og værets skifte, og med enkel rengjøring vil det fortsette å være et sentralt punkt i uterommet ditt i mange år fremover.

Varenummer: OS1080023803

Mål

Farge
Grå Betonglook
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
140
cm
Bredde
85
cm
Høyde
66
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
30
kg
Totalvolum
0,247456
Kolli 1 - Høyde
19
cm
Kolli 1 - Lengde
148
cm
Kolli 1 - Volum
0,247456
Kolli 1 - Vekt
30
kg
Kolli 1 - Bredde
88
cm

Lignende produkter