Brafab

Brafab Linz Parasoll

Brafab Linz Parasoll: Skyggelagt Komfort og Stilig Design! Oppdag komfort og stil med Brafab Linz Parasoll. Med sin aluminiumstang og polyesterduk, t...
Les mer
  • Solid konstruksjon
  • Kan dreies 360 grader
  • Kan tiltes mot solen

Brafab Linz Parasoll: Skyggelagt Komfort og Stilig Design!

Oppdag komfort og stil med Brafab Linz Parasoll. Med sin aluminiumstang og polyesterduk, tilbyr denne parasollen effektiv solbeskyttelse, samtidig som den tilfører en attraktiv design til ditt utemiljø.

Funksjonell og Fleksibel

Brafab Linz Parasoll er ikke bare stilig, men også svært funksjonell. Den er utstyrt med en friarm og kommer i tre forskjellige størrelser og tre forskjellige fargekombinasjoner, slik at du kan velge den som best passer ditt uterom. I tillegg kan parasollen tiltes mot solen for å gi optimal skygge gjennom hele dagen.

Bruksvennlig Mekanisme

Brafab Linz Parasoll er designet med brukervennlighet i fokus. Parasollen åpnes og lukkes enkelt med en sveiv. Med en praktisk pedal kan parasollen også dreies 360 grader, slik at du kan justere skyggen etter dine behov.

Vedlikehold og Tilbehør

For å sikre parasollens levetid og utseende, anbefaler vi bruk av parasolltrekk og impregnering. Merk at 4 stk. steinheller må kjøpes i tillegg for stabilitet. Alternativt kan rammen skrus fast i et underlag for ekstra sikkerhet.

Invester i Brafab Linz Parasoll

Opplev den ideelle kombinasjonen av funksjonalitet og stil med Brafab Linz Parasoll. Invester i denne kvalitetsparasollen for å skape et behagelig og skyggelagt uterom. Bestill din Brafab Linz Parasoll i dag!

Varenummer: BF1060012007

Mål

Farge
Grå med grå stang
Materiale
Aluminium,Tekstil
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Grå
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
250
cm
Dybde
250
cm
Høyde
250
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
24
kg
Totalvolum
0,15808
Kolli 1 - Høyde
16
cm
Kolli 1 - Lengde
260
cm
Kolli 1 - Volum
0,15808
Kolli 1 - Vekt
24
kg
Kolli 1 - Bredde
38
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

Vedlikeholdsprodukter