Florida Putekasse

Oppdag Florida Putekasse: Den ultimate oppbevaringsløsningen! Er du på utkikk etter en praktisk og stilig løsning for oppbevaring av dine utendørs put...
Les mer
  • Værbestandig
  • Solid lokk som kan låses
  • Vedlikeholdsfri

Oppdag Florida Putekasse: Den ultimate oppbevaringsløsningen!

Er du på utkikk etter en praktisk og stilig løsning for oppbevaring av dine utendørs puter? Florida Putekasse er det perfekte valget for alle som ønsker å beskytte sine puter mot vær og vind, samtidig som de tilfører et elegant touch til uterommet. Med sin romslige kapasitet på 550 liter, gir denne putekassen deg all den plassen du trenger for å oppbevare flere eller større puter på en sikker måte.

Værbestandig & vedlikeholdsfri: Laget for å vare

Florida Putekasse er designet for å stå imot tøffe værforhold, takket være dens værbestandige materiale. Den støpte plastkonstruksjonen med imitert børstet trestruktur gir ikke bare et autentisk treutseende, men sikrer også at kassen er helt vedlikeholdsfri. Enkel rengjøring med mildt såpevann er alt som trengs for å holde denne putekassen ser ny ut år etter år.

Sikkerhet og beleilighet: Solid låsbart lokk

Med sitt solide lokk som kan låses, tilbyr Florida Putekasse ekstra sikkerhet for dine verdifulle puter. Dette funksjonelle designet sikrer at innholdet forblir trygt og beskyttet, selv når du ikke er hjemme. Enten du oppbevarer puter, leker eller hageutstyr, gir denne låsefunksjonen deg ro i sinnet.

Estetisk tiltalende: Et stilfullt tillegg til ditt uterom

Florida Putekasse er ikke bare praktisk, men også estetisk tiltalende. Den imiterte børstet trestrukturen gir et varmt og innbydende utseende som passer perfekt inn i ethvert uterom. Enten du plasserer den på en terrasse, i en hage, eller ved et bassengområde, vil denne putekassen komplementere din eksisterende utendørs dekor.

Stor kapasitet for allsidig bruk

Med en imponerende kapasitet på 550 liter, er Florida Putekasse ideell for oppbevaring av ikke bare puter, men også andre utendørsartikler som leker, hageutstyr, og grilltilbehør. Dens romslige interiør gjør det enkelt å holde ditt uterom organisert og ryddig, uten å ofre stil eller funksjonalitet.

Varenummer: FS10952

Mål

Farge
Lys Grå
Materiale
Plast
Oppbevaringsplass
Ja

Produktmål

Bredde
148 cm
Dybde
72 cm
Høyde
60 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
19 kg
Totalvolum
0,195092 m³
Kolli 1 - Høyde
17 cm
Kolli 1 - Lengde
151 cm
Kolli 1 - Volum
0,195092 m³
Kolli 1 - Vekt
19 kg
Kolli 1 - Bredde
76 cm

Lignende produkter