Storm Overtrekk Til Hagegruppe

Storm hagemøbeltrekk er et trekk som beskytter hagemøbler mot skitt, regn, pollen, sollys og snø. Trekket er produsert av kraftig polyester som er bel...
Les mer
  • Kraftig vannavisende polyester
  • Beskytter møblene dine
  • Luftventiler og stormsikring
Inkludert oppbevaringsbag
Storm hagemøbeltrekk er et trekk som beskytter hagemøbler mot skitt, regn, pollen, sollys og snø. Trekket er produsert av kraftig polyester som er belagt med vannavivisende materiale.

Selv om de fleste hagemøbler er værbestantige, anbefales det å benytte et møbeltrekk. Dette vil forlenge møblenes levetid og redusere behovet for rengjøring og vedlikehold.

Storm hagemøbeltrekk er produsert av høykvalitets polyester for å tåle mange typer vær. Materialet har en myk struktur som gjør at trekket faller pent over møblene. Trekket er designet for mange ulike typer møbelgrupper. Fire avstivede luftventiler i alle hjørnene vil forhindre oppbygging av kondens, og sørge for god gjennomlufting.

Stormsikring finnes på midten og nederst på trekket. Dette forhindrer at trekket blåser av ved sterk vind. To innstramminger per side gjør det mulig å tilpasse trekket til møblene. Trekket leveres med fire kraftige hemper som kan forankres i bakken ved behov. Fire kraftige håndtak gjør det enkelt å legge og ta av trekket. Alle sømmer i toppdelen er teipet og vanntette.

Vedlikehold: Rengjør trekket ved å børste trekket med en myk kost. Bruk en fuktig klut på flekker. Unngå å bruke sterke vaskemidler.

Når trekket ikke er i bruk, anbefales det å brette det pent sammen for å unngå folder. Trekket bør lagres flatt. Pass på at trekket er helt tørt før det pakkes sammen og lagres.

Trekket leveres kun i sort farge og i to størrelser:300x200x100cm eller 200x200x100cm
Varenummer: NP109560

Mål

Farge
Sort

Emballasjemål

Totalvekt
5 kg
Totalvolum
0,029791 m³
Kolli 1 - Høyde
31 cm
Kolli 1 - Lengde
31 cm
Kolli 1 - Volum
0,029791 m³
Kolli 1 - Vekt
5 kg
Kolli 1 - Bredde
31 cm