Livorno Solseng

Oppdag Livorno - den allsidige solsengen! Livorno er en høykvalitets solseng som passer perfekt for moderne utemiljøer. Med Livorno kan...
Les mer
  • Fleksible møbleringsmuligheter
  • Kan brukes som utesofa
  • Regulerbar rygg

Oppdag Livorno - den allsidige solsengen!

Livorno er en høykvalitets solseng som passer perfekt for moderne utemiljøer. Med Livorno kan du nyte solfylte dager på en komfortabel og fleksibel måte. Den består av en eller to solsenger som også kan brukes som hagegruppe. Du kan også sette dem sammen for å lage en romslig utesofa.

Justerbar rygg og fotstøtte for ultimat avslapning

En av de største fordelene med Livorno er at den gir deg full kontroll over din egen komfort. Solsengen har justerbar rygg og fotstøtte, slik at du kan finne din perfekte posisjon for å slappe av i solen eller skyggen. Enten du vil lese en bok, ta en lur eller nyte en kald drikke, vil Livorno alltid gi deg optimal støtte og komfort.

Fleksibel utesofa Livorno

Justerbar hagesofa Livorno

Livorno hagesofa en fleksibel utesofa til uteplassen

Værbestandig og lett å vedlikeholde

Livorno er laget av sortlakkert aluminium som gir en moderne og elegant stil. Putene er laget av værbestandig, gråfarget polyester, som tåler sol, vind og regn. For å opprettholde utseendet og kvaliteten på putene, anbefaler vi at du impregnerer dem før bruk og gjentar dette gjennom sesongen. Resten av hagegruppen kan enkelt rengjøres med et mildt såpevann. For å beskytte Livorno når den ikke er i bruk, anbefaler vi også at du oppbevarer den under et møbeltrekk (som kan kjøpes separat).

Opplev det ultimate avslappingsområdet med Livorno - den fleksible solsengen som gir deg optimal komfort og stil til ditt utemiljø.

Varenummer: GL1050050304

Mål

Farge
Grå/Sort
Materiale
Aluminium
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
216 cm
Bredde
148 cm
Høyde
64 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvolum
1,112958 m³
Kolli 1 - Høyde
66 cm
Kolli 1 - Lengde
219 cm
Kolli 1 - Volum
1,112958 m³
Kolli 1 - Bredde
77 cm

Vedlikeholdsprodukter