home Meny close
menu MENY
search

Finansering

Ikke utsett gleden, utsett betalingen!
Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste beløp hver måned i samarbeid med Santander Consumer Bank. Du kan søke om Handlekonto på kjøpsbeløp fra kr 2 000. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 50 000. Du velger hva som passer deg best.

Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Du kan utsette betalingen i 4 måneder mot et utsettelsesgebyr på kr 275. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode, kun et utsettelsesgebyr på kr 275.
Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale ut hele beløpet uten ekstra kostnader eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi.

Delbetaling
Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling?
Her har du full fleksibilitet. Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.

Slik betaler du med Handlekonto (Finansiering)
Du velger «Finansiering» i kassen og får svar på søknaden umiddelbart. Ved innvilgelse av søknad, sender Santander Consumer Bank deg en SMS og e-post med en sikker link til lånedokumentet. Vi anbefaler elektronisk signering med BankID for umiddelbar levering av vare(r).

Hva koster Handlekonto?
Minste månedlige betaling er 3 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge. Ved bruk av kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det alltid renter fra første dag. Vi minner om at lang betalingstid med
lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende kredittkort med MasterCard og tilbys i samarbeid med Santander Consumer Bank. Les om alle vilkår herHuskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.