home Meny close
menu MENY
search
30% RABATT!

På alle bestilliger av London Symphony i stoff Adore, Unite, Sigma og Luca

LONDON SYMPHONY MODULSOFA

London Symphony er et av vårt eldste og mest solgte modulsofa system gjennom mange år. Her har du store valg muligheter innen moduler, størrelser, armlener, tilbehør, ben og tekstil/hud farger.


Oppdag mulighetene!

• Standard sittekomfort: har 35kg kaldskum i seteputene og ryggputene, dette gir en middels myk følelse.
• Ønsker du en fastere eller mykere sittekomfort kan du velge dette mot et tillegg i prisen. (+5%)
• Fast sittekomfort: har 45kg kaldskum i seteputene og 35kg i ryggputene.
• Myk sittekomfort: har 35kg kaldskum i setepute med duntopp og 35kg kaldskum i ryggputene.

Velger du derimot et oppsett i hud, så er innholdet i ryggputene en blanding av revet latex og sillikonfiber.

Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider. Denne gjelder da ikke hvis du velger sofaen i hud. Da har putene en perforering slik at luften kommer ut av putene.


bilde her


Her kan du finne det armlene som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom.
Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har en moderne smalt armlene, eller et bredt klassisk armlene.
Noen armlener har pute for deg som ønsker et mykere armlener, eller kanskje et sted å legge hodet?


bilde her


Velg metall ben, eller treben i forskjellige farger: Bena i London Symphony er runde og 8cm høye. (Velger du er bredt armlene, er det en rektangulært ben som passer)
Du kan velge mellom standard metall ben, eller et justerbart metall ben i aluminium eller sort. Med dette benet så kan du justere høyden ca. 2cm. Trebena kan leveres i forskjellige farger: ubehandlet, oljet, hvitoljet, gråoljet, valnøttfarget olje, Røkt(smoked) eller sort.


bilde her


London Symphony modulsofa består stort sett av faste moduler, men har både en 1-seter modul med elektrisk recliner-funksjon, og en chaiselong-del med elektrisk recliner-funksjon.
Dette er meget praktisk funksjon, der du har mulighet til å lene den bakover og få opp bena i hvileposisjon. Når denne ikke er i bruk er det nesten umulig å se den, da den går i ett med resten av sofaen.
Når du velger denne funksjonen er det ekstra lurt å kjøpe til en nakkepute, slik at du for god støtte til hode og nakke.


bilde her



Ønsker du maksimalt ut av sofaen din, har London Symphony flott og praktisk tilbehør du kan kjøpe til. Det kan være lurt å kjøpe dette samtidig med sofaen, slik at du er helt sikker på å få tilbehøret i samme fargenyanser som sofaen. Du kan også selvfølge velge å kjøpe tilbehøret i en kontrast farge eller annet stoff.

• Nakkepute: Nakkeputen finnes i 3 forskjellige varianter. Rund 44cm, Firkantet 53cm eller rund og slim Ø:18cm L:63-65cm. Alle tre er en pøll som er festet på et enkelt stativ. Denne plasseres bak en ryggpute slik at det er bare pøllen som stikker frem over ryggen. Dermed har du enkelt en forlengelse av ryggputen, og god støtte til nakken. Denne kan enkelt fjernes og plasseres der du måtte ønske.

• Armlenepute: Armlene pute er en liten firkantet pøll pute som er festen på et mindre stativ enn nakkeputen. Denne skal plasseres mellom to seteputer, slik at du får et lite armlene ved siden av der du sitter. Denne kan enkelt fjernes og plasseres der du måtte ønske. Når du ser på ditt favoritt tv-program er det veldig behagelig å kunne lene seg mot et armlene å slappe av.

• Pynteputer: Pynteputene leveres i forskjellige størrelser og design. Noen har knapp, pyntesøm, dun etc. Her er valgmuligheten mange. Pynteputene pynter opp sofaen, samtidig som de gir behagelig sittekomfort. Velg samme stoff som sofaen eller kanskje i en kontrast farge?

• Pall: Pall/puff er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Det kan også brukes ved siden av sofaen, og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Pallene leveres i forskjellige størrelser og kan bestilles med samme ben og bekleding som sofaen.



Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med London Symphony kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil, hud og farger.


Kontakt oss i dag for å bestille

Ta kontakt og få en uforpliktende samtale med en av våre dyktige møbelkonsulenter.

Les mer om våre andre byggbare systemer


Flexlux: byggbare hvilestoler >>


Manis-h: byggbare barnesenger >>


Kjøp ferdige oppsett i nettbutikken



Følg oss på sosiale medier

FACEBOOK
Få nyttig innredningstips, følg med på tilbud og se alt som er nytt på vår facebookside.

INSTAGRAM
Trenger du litt ny inspirasjon i hverdagen? Følg vår instagramside og få inspirasjon og nyheter rett på mobilen.

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.