home Meny close
menu MENY
search

Hagemøbler

Hagemøbler for alle årstider

Vil du oppgradere hagemøblene dine? Trenger du noen små, men praktiske møbler til en liten balkong? Eller er det en stor hage med flere avdelinger du skal møblere? Vi vet at uteområdet ofte blir brukt som en ekstra stue i sommerhalvåret. Derfor tilbyr vi en rekke ulike hagemøbler, til både store og små områder.

Din egen oase

For de med romslige uteområder, vil man gjerne at det skal være et koselig sted å kunne invitere venner og familie. Det bør også være et sted du kan trekke deg tilbake for litt kvalitetstid alene. Vi har varene som gjør at du kan du lage ditt helt unike område med praktiske møbler, planter og innslag av personlige elementer.

Personlig stil

Vi vet at dersom uteplassen skal bli en ekstra stue må du trives med møblene og omgivelsene. Derfor har vi en rekke ulike hagemøbler, slik at du skal finne det rette. Det er nemlig ikke bare inne du skaper en personlig stil, men også ute.

God kvalitet

Hagemøblene må tåle forskjellig vær. Derfor er vi opptatt av at de skal være slitesterke, men samtidig ha et pent utseende. På Alnabru har vi et varehus hvor møblene er utstilt deler av året. Om du ikke klarer å bestemme deg her i nettbutikken er du velkommen til den fysiske butikken vår for å bli inspirert og for å få noen gode råd.

Les mer Skjul

GRUPPE UTAH


Gratis frakt!

6998,-

GRUPPE MALTA


Gratis frakt!

7998,-

GRUPPE COLOMBO

Gratis frakt!

9998,-

GRUPPE SALVADOR

Gratis frakt!

11 998,-

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 109
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 109
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.