Kvalitet til lavpris   
A-Møbler A/S
Strømsveien 239, 0668 Oslo
Butikk: 10-21 (10-18)
HovedLager: 08-21 (10-18)

Ringeriksvn 164, 1339 Vøyenenga
Butikk: 10-20 (10-18)
Lager: 10-20 (10-18)
A-Møbler A/S
Strømsveien 239, 0668 Oslo
Butikk: 10-21 (10-18)
Lager: 08-21 (10-18)
22 88 01 00
Ringeriksvn 164, 1339 Vøyenenga
Butikk: 10-20 (10-18)
Lager: 10-20 (10-18)

 
Forsiden Om oss Kontakt oss Vedlikehold Finansiering Gavekort Stilling ledig
 
 
Stue Stue
   Sofa/Reclinersofa
   Seksjon
   Tv-benk/CD-DVD
   Bokhylle/Reol
   Salongbord
   Hjørnebord
   Hvilestol
   Sovesofa
Spisestue & kjøkken Spisestue & kjøkken
Soverom Soverom
Arbeidsrom Arbeidsrom
Barn & ungdom Barn & ungdom
Interiør Interiør
Hagemøbler Hagemøbler

Firma-/Bedriftskunder

Hagemøbler
Se flere kataloger

Nyhetsbrev

 
Leverandørkatalog
Brunstad 2013
Se flere kataloger

Din huskeliste

 

 
 

Bygg din egen modulsofa fra Troels her >>
Byggesystemet er for modulsystemet London-Symphony.
Se katalog her >>Modulseksjoner - se vårt store utvalg i katalogene nedenfor
    

Vi har over 125 sofaer utstilt og alt du trenger til stuen.
Fordi A-Møbler A/S er Norges største frittstående møbelhus, har vi større fleksibilitet og mulighet til å ta inn et variert sofasortiment. Med over 125 sofaer stående utstilt, viser vi et utvalg som få andre kan vise maken til. Vi kjøper direkte inn fra mange land i verden for å gi deg som kunde en størst mulig valgmulighet. Vi har alltid prisgunstige sofaer og et stort antall sofaer lagerføres.

Svært mange av våre sofaer kan bestilles i en rekke stoffer og hudtyper i tillegg til mange ulike størrelser og moduler. I praksis får du tusenvis av alternativ. Med god hjelp fra erfarne selgere er det lett å finne frem til drømmesofaen.

Du vil også finne et stort utvalg av salongbord, hjørnebord og lampebord. En rekke salongbord med funksjoner er også utstilt. Dette kan være bord med spesielle oppbevaringsplasser, med plater som kan heves, med utvidelsesmuligheter osv. Besøk oss – vi tror du vil bli overrasket over utvalget!
 
Vi har et meget stort utvalg av tv-benker. Normalt har vi mer enn 50 ulike benker utstilt. De fleste lagerføres. Vi dekker de fleste smaks- og størrelsesbehov. Ønsker du en moderne tv-benk eller mer klassisk design – høyst sannsynlig vil du finne et godt alternativ hos oss til en meget gunstig pris. Vi har også en rekke tv-benker med tilhørende skap og hyller, slik at du kan lage din egen veggløsning.

Store tv-løsninger stiller etter hvert krav til både sted i rommet og møbler tilpasset tv-apparatet. Vi har derfor et meget stort utvalg av tv-benker og tv-benker hvor man også kan få kjøpt alternative skap- og hyllemoduler. Her kan du selv sette sammen ønskede moduler. Våre seksjonsløsninger står utstilt i miljøer og gir deg mange ideer til hvordan du selv kan løse dine behov.

Våre seksjoner dekker alt fra modeller som kan spesiallages etter innhold og mål i ulike treslag og farger, til praktiske, ferdige oppsett hvor du selv monterer seksjonen. Svært mange av våre kunder ønsker å bygge opp sin egen seksjon. Slike seksjoner kan du se utstilt hos oss. De dekker ulike smaksretninger, fra klassiske typer til moderne alternativer.

Vi har et stort utvalg av sovesofaer
– fra de som er tilpasset ungdomsrom til sovesofaer som også skal kunne brukes i stuen, som en sofa om dagen og en dobbeltseng om natten. Enkelte sovesofaer kan bestilles i en rekke stoffer og alternative størrelser i bredden. Vi har også sovesofaer med chaiselounge og hjørneløsninger med sovesofa.
Nettsiden bruker cookies